Jouw schoonheidsspecialiste én pedicure in Stadshagen Zwolle

Graag willen wij ons aan jou voorstellen. Wij zijn Geeske Lam , Jennifer Mulder en Liana Koekkoek.

Geeske Lam

Mijn naam is Geeske Lam en ben meer dan 20 jaar schoonheidsspecialiste en pedicure. Op jonge leeftijd hield ik mij al bezig met huid- en voetverzorging. Ik ben dan ook zodra het mogelijk was, gestart met de vakopleiding schoonheidsspecialiste gevolgd door de vakopleiding pedicure. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd waaronder voetverzorging bij diabetes- en reumapatiënten en visagie. Ik heb in verschillende salons gewerkt, waar ik professionele werkervaringen heb opgedaan. En nu komt mijn droom uit, een eigen schoonheidssalon! Omdat er steeds nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van huid- en voetverzorging is kennis heel belangrijk. Of je nu komt voor een pedicure, een uitgebreide gezichtsbehandeling of alleen voor het epileren van de wenkbrauwen, Jij als klant staat altijd centraal!

Geeske Lam, schoonheidssalon Stadshagen

Jennifer Mulder

Mijn naam is Jennifer Mulder en ben sinds 2010 in het bezit van het diploma schoonheidsspecialiste. In mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in de specialisatie acne. In de jaren heb ik al bij verschillende salons ervaring opgedaan. Om mijzelf te blijven ontwikkelen volg ik verschillende cursussen, zo blijf ik altijd bij in het vak en ben ik op de hoogte van de nieuwste producten en behandelingen. Sinds 2020 ben ik ook gediplomeerd pedicure, een fijne toevoeging om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Het vak spreekt mij aan omdat je mensen op zoveel verschillende manieren kunt helpen, als het nu om huidproblemen, ontspanning of een mooie make-up gaat.

Ik ontmoet je graag bij mij in de stoel!

Jennifer Mulder, schoonheidssalon Stadshagen

Liana Koekkoek

Mijn naam is Liana Koekkoek en ben al ruim tien jaar met passie en enthousiasme actief als schoonheidsspecialiste. Ik heb bij verschillende grote en kleine salons gewerkt. Zo heb ik van veel verschillende kanten het vak geleerd en bekwaamheidscertificaten behaald. Ook heb ik 6 jaar een eigen schoonheidssalon gehad. Ik heb mij gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, wenkbrauwen en ontspannende massages. Het contact met klanten en de afwisseling van mijn werkzaamheden zorgen ervoor dat ik mijn werk met heel veel passie doe!

Tot snel in de salon!

Liana Koekkoek schoonheidsspecialiste Stadshagen Zwolle

Met verzorgde groet,

Geeske, Jennifer & Liana

Benieuwd hoe de salon er van binnen uitziet?